gregory122 Napisano 18 Kwietnia 2012 Share Napisano 18 Kwietnia 2012 Nie znalazłem nic na ten temat i ciekaw jestem waszej opinni . Czy ktoś już sie spotkał z tymi przynętami ?? chodzi o wykonanie i prace http://allegro.pl/izumi-umami-90-wierna-imitacja-rybki-filmy-i2276973754.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 18 Kwietnia 2012 Share Napisano 18 Kwietnia 2012 Jeśli chodzi o wykonanie to fajne, a jeśli chodzi o prace a właściwie brak pracy to słabo Ta rybka jest sztywna jak kołek To chyba powinno się ruszać jak na tym filmiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel332 Napisano 18 Kwietnia 2012 Share Napisano 18 Kwietnia 2012 Może i faja przynęta ale tak jak napisał kolego wyżej kołek,co najmniej ogon powinien był się ruszać(być giętki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregory122 Napisano 18 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2012 To pewnie już lepiej założyć trupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregory122 Napisano 18 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2012 Jeśli chodzi o wykonanie to fajne, a jeśli chodzi o prace a właściwie brak pracy to słabo Ta rybka jest sztywna jak kołek To chyba powinno się ruszać jak na tym filmiku Tych już zakupiłem kilka sztuk teraz czekam na sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 18 Kwietnia 2012 Share Napisano 18 Kwietnia 2012 gregory122, to daj później znać czy są łowne jak na filmiku bo ja też się nad nimi zastanawiam oczywiście chodzi mi o soft4play a nie o te kołki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregory122 Napisano 19 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2012 gregory122, to daj później znać czy są łowne jak na filmiku bo ja też się nad nimi zastanawiam oczywiście chodzi mi o soft4play a nie o te kołki Byłem wczoraj nad wodą i sprawdzałem 4play te 13 cm na główkach 11 gram i przyznaje ze prauja jak na filmiku a co do ich skuteczności to z tego co czytałem to zależy jak komu leży od łowiska pory i dnia jeszcze prae dni i sam bede sie mógł przekonac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi