Skocz do zawartości
tokarex pontony

jak na okonia

Gość Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja okonie łowilem zawsze na nieco wiekszy hak zakłądałem dwie soczyste dandrobeny nr 4 (czerwone duze robaki) i na spaławiczek i naprawde duze wyciagalem na rosówke mozesz też łowic sumy i węgorze no i okonie wiec to jest taka uniwersalna przyneta na te trzy ryby..

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 180
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

A ja łowie okonie na srednie blaszki np srebrna agile nr. 3. Nie ma z nimi specjalnego problemu. Szkoda, że w tym roku złapałem tylko kilka sztuk powyżej 20 cm.

• 2 weeks later...
Napisano

ja na okona zakladam duze blachy tylko na duzych stawach i jeziorach ,na kamionkach czesto lapie okona na troka . a w tym roku na rosowy złowilem jaza 46cm i klen 35cm ;)) a i na okona ,jaz,klen proponuje balche mini jaxon jest to blacha 0 sa te blachy tylko srebne lub złote ja czesto uzywam złote i mam dobre osagi na te blachy proponuje takze srebne skuteczne na okona pozdro :mrgreen:

• 4 weeks later...
Napisano

takie bąbelki sie pokazują na wodzie i wyskakuje często stado uklei bo okoń nie żeruje sam ale w stadzie i nie goni jednej zdobyczy a całe stado

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.