Skocz do zawartości
Dragon

Mikado Lexus Sensitive Spin 270 do 25gr na duże Esoxy???

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W maju jadę do Szwecji na dużego szczupaka, to dobra okazja żeby przyjrzeć się sprzętowi i zweryfikować go... Jak myślicie czy kij jak w tytule nada się do metrówek na które po cichu liczę? Kij ma wybitnie szczytową akcję i jest lekki, dzięki temu bardzo dobrze mi się nim łowi. Jeszcze jedna kwestia! Rozleciał mi się kołowrotek Robinson Horn, którego z tym kijem normalnie używałem, w zastępstwie mam coś takiego jak Jackson Adventure AT 100 na którego poradzono mi nawinąć plecionkę koło 15 KG wytrzymałości. Czy to wszystko trzyma się kupy? Pozdrawiam!!!

przynęty na klenia   Dragon

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.