wujas Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 witam koledzy,własnie stałem się właścicielem pontonu Kolibri KM260,pytanie mam do posiadaczy takich pontonów ,jak je przechowujecie ,czy zwinięte w torbie transportowej ? czy to nie szkodzi ,czy lepiej rozwinięty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puziu Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Jak będzie zwinięty to nic się nie stanie, ja swojego w zeszłym roku 30-40x rozwijałem/zwijałem, cała zimę leżał zwinięty z pokrowcu i teraz na wiosnę nic mu nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Mój jedną zimę spędził zwinięty w piwnicy a od jesieni ubiegłego roku wisi napompowany na wieszakach rowerowych pod sufitem w garażu i nic mu nie dolega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 wujas, ja również przechowuje zwinięty i nic się nie dzieje i to już pare lat ale jak masz miejsce to lepiej bedzie przechowywac napompowany i tylko zakryty jakąś plałą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujas Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2012 dzięki koledzy za pomoc , życzę połamania kija w nowym sezonie pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi