112577 Napisano 29 Kwietnia 2012 Napisano 29 Kwietnia 2012 Witam mam takie pytanko niedługo planuje wypad na Bałtyk i nie wiem kiedy kutry mogą wypłynąć w morze-chodzi o falowanie,prędkość i stopień skali beaufort'a.Wypad mam na 4 i 5 maja .Może ktoś mógłby mi powiedzieć w przybliżeniu czy do mego rejsu dojdzie i gdzie szukać takiej prognozy na cały tydzień/pozdrawiam Cytuj
112577 Napisano 29 Kwietnia 2012 Autor Napisano 29 Kwietnia 2012 Witam mam takie pytanko niedługo planuje wypad na Bałtyk i nie wiem kiedy kutry mogą wypłynąć w morze-chodzi o falowanie,prędkość i stopień skali beaufort'a.Wypad mam na 4 i 5 maja .Może ktoś mógłby mi powiedzieć w przybliżeniu czy do mego rejsu dojdzie i gdzie szukać takiej prognozy na cały tydzień/pozdrawiam Chodzi o Władysławowo Cytuj
tomek1 Napisano 29 Kwietnia 2012 Napisano 29 Kwietnia 2012 http://www.augustyna.pl/prognozy/wladyslawowo.php Na razie 4-go na dwoje babka wróżyła Cytuj
ATAR Napisano 30 Kwietnia 2012 Napisano 30 Kwietnia 2012 Polećcie jakiś kuter wypływający z Władysławowa zależało by mi na tym żeby był wygodny miła obsługa dobre jadło. Wyprawa bardziej towarzyska niż wędkarska, wędkowanie to tylko dodatek bardziej chodzi o popływanie sobie i miłe spędzenie czasu. Pewnie znacie jakieś kutry na których czuliście się dobrze. Cytuj
pawel1234 Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 Jak tam panowie na bałtyku, Jakiś szyper robi moze zaczął robić w konia ludzi? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi