fx Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Czy ktoś kiedyś łowił na tym jeziorze? może coś o nim opowiedzieć? dla nie znających tematu link do opisu jezior w puszczy bukowej --> http://www.bukowa.szczecin.pl/-jeziora/-dere.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kembi Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Sam jestem zainteresowany jeziorkami w Puszczy Bukowej-mieszkam u jej podnóża. Planuję w najbliższym czasie sprawdzenie Czarnego i Wężówki. Na zdjęciach wyglądają sympatycznie, no i słyszałem, że jest tam okoń i szczupak. Łowiłeś może na którymś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fx Napisano 7 Maja 2012 Autor Share Napisano 7 Maja 2012 Nie na żadnym z tych jezior nie łowiłem. ale faktycznie wyglądają bardzo ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi