WiluS Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 Witam. W przyszła niedzielę wybieram się z rodziną do Wisły. W związku z tym,chciałbym połowić w Wiśle,ale nie wiem czy mogę.Dlatego nasuwają mi się na usta pytania: -czy wędkarze okręgu Katowickiego mogą łowić w Wiśle w miejscowości Wisła lub w jej okolicy? -jeśli tak to na jakim odcinku,jeśli nie ,to ile kosztuje opłata dzienna,czy zapłacę gdzieś ja w niedzielę i czy są tam w pobliżu jakieś sklepy wędkarskie? Serdecznie dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam Serdecznie! WiluS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 To łowisko komercyjne. Jedyna dopuszczalna metoda- sztuczna mucha. http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=2253 Dzienne zezwolenie bodajże 70 zł, za prawo zabrania w danym dniu 2 ryb w przedziale 27-35 cm trzeba dodatkowo dopłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WiluS Napisano 10 Maja 2012 Autor Share Napisano 10 Maja 2012 Dziękuje za odpowiedź Tomku.A ten link co mi podałeś,to ta Mała Wisła płynie w Wiśle?jak teraz z pozwoleniem tam?W jakiej ono cenie jest?spining poszedł tam w ruch może?jakieś wyniki w tym roku? pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 Metoda tylko sztuczna mucha o reszcie poczytaj na stronie dzierżawcy. Wyniki chyba niezłe, skoro na zawodach 120 zawodników łowi 1200 miarowych ryb. Jest mądry dzierżawca, wysokie ceny, zabieranie ryb tylko za dopłatą i z górnym wymiarem, restrykcyjny regulamin- jest jedno z najlepszych łowisk w tej częsci "świata". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WiluS Napisano 11 Maja 2012 Autor Share Napisano 11 Maja 2012 Dziękuję.Niestety sprzętu muchowego nie posiadam.No trudno,jakoś obejdzie się bez wędkowania.Dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi