ERq Napisano 17 Maja 2012 Share Napisano 17 Maja 2012 Nikt nie założył jeszcze tego tematu , więc postanowiłem go założyć , i wklejam fotki pierwszych węgorzy w tym roku Kumple też cos połowili ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 17 Maja 2012 Share Napisano 17 Maja 2012 Gratulacje. Chłopie, powiedz mi to z jednej nocki są? edit: Nie skojarzyłem ze zdjęć, że różnie ubrany :D Napisz coś czy z rzeki czy z jeziora, na co łapałeś, o której brania . Muszę się na dniach na węgorza wybrać. Nęcicie jakoś miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 18 Maja 2012 Share Napisano 18 Maja 2012 ERq, Kolega widzę bardzo wszechstronny Szczupaki, bolenie, węgorze. Ładnie, gratuluję i zazdroszczę możliwości częstego przebywania nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ERq Napisano 18 Maja 2012 Autor Share Napisano 18 Maja 2012 Łowię na jeziorze , przyneta sa tylko żywce w tym przypadku byly to krasnopiurki których jest najwiecej na tym jeziorze mala plotke ciezko zlowic probowalem przenosic plotki z innego akwenu ale brania sa slabsze . Najleprze brania odnotowalem w godzinach od 20-22 i od 24-1 w nocy . Zestaw tradycyjna gruntowka , miejsca nie necimy ale z roku na rok widac , ze mniej jest tej pieknej rybki na moim jeziorku . Zlowilem jeszcze 2 ale ich nie sfotografowalem bo nie bylo czego fotografowac . Mysle , ze do konca maja jeszcze cos polowie bo od czerwca moja rybka numer jeden bedzie sandacz ;] . Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AdamKaczor Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 Byłem dzisiaj nad wodą w pogoni za sandaczem.Łowiłem na fileta i wegorek się uwiesił ładny bo 1.80kg.Kilerem okazała się filetowa płotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gujoj Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 Wczoraj około 22 jeden węgorzyk na j.Pakoskim:) Przynęta płoteczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ERq Napisano 19 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2012 Ostatnio mam problem z wegorzami .. jakies dziwne brania wezmie pojedzie stanie znow pojhedzie po 4 minutach przycinka i pudlo .. Na rybce klasycznie nie ma luski a starzy wedkarze z nad wody wmawiaja mi , ze to sandacze .. Kumpel jakas sznurowe złowil ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Mam nadzieje, że wiecie iż węgorz ma okres ochronny od 15 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ERq Napisano 19 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2012 Ten zostal zlowiony tydzien temu ;] Jak dla mnie ten okres jest bez sensu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi