rafxx Napisano 26 Maja 2012 Napisano 26 Maja 2012 Witam kupiłem tą zanętę w opakowaniu 2,5kg na zawody spławikowe i tylko teraz nie wiem co do niej dodać żeby była bardziej skuteczna na pewno dodam paczkę białych robaków i dalej nie wiem co myślałem o kukurydzy,płatkach owsianych. Pomożecie? Cytuj
rafxx Napisano 26 Maja 2012 Autor Napisano 26 Maja 2012 Co myślicie jeszcze o dodaniu jęczmienia Cytuj
frank_lucas Napisano 31 Maja 2012 Napisano 31 Maja 2012 Jęczmień niekoniecznie, ale gotowana pszenica/pęczak będzie w porządku. Cytuj
gleam Napisano 31 Maja 2012 Napisano 31 Maja 2012 rafxx,ta zanęta jest juz wystarczająco dopalona ja na zawody dodaje tylko gline z jokersem ewentualnie troszkę pinki , na zawodach musisz nałapać jak najwiecej wiec nie warto rzucać za dużo żarcia a tylko zwabiać ryby Cytuj
kebes75 Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 co do niej dodać żeby była bardziej skuteczna ta zaneta to największy badziew(zwykła buła z lekkim zapachem) żeby powalczyć na zawodach to minimum sekret lub goldseries z Trapera a i tak trzeba by im pomóc dopalaczem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi