Rafal2222 Napisano 27 Maja 2012 Napisano 27 Maja 2012 Kupiłem wagę trapera 44kg zapłaciłem 150 zł było wszystko ok przez pewien czas rachunku nie mam ani karty gwarancyjnej mam taki problem że przestała warzyć i nie wiem co jest zmieniłem baterie i tak samo sie dzieje może ktoś wie co się dzieje z nią albo gdzie iść z nią żeby naprawić czy coś pomocy . Cytuj
zwykly_michal Napisano 27 Maja 2012 Napisano 27 Maja 2012 Kupiłem wagę trapera 44kg zapłaciłem 150 zł było wszystko ok przez pewien czas rachunku nie mam ani karty gwarancyjnej mam taki problem że przestała warzyć i nie wiem co jest zmieniłem baterie i tak samo sie dzieje może ktoś wie co się dzieje z nią albo gdzie iść z nią żeby naprawić czy coś pomocy . Jesli placiles karta mozesz potwierdzic zawarcie transakcji wyciagiem z banku. Nie mieszkam w Polsce i nie wiem czy sprzedawca uzna taka forme, ale zawsze warto sprobowac. Skontaktuj sie z producentem, sprawdz co Ci powiedza. Byc moze oferuja serwis pogwarancyjny. Cytuj
Rafal2222 Napisano 27 Maja 2012 Autor Napisano 27 Maja 2012 Napisałem do nich ale zanim mi odpiszą to trochę minie i gdzieś mnie skierują czy ktoś miał podobny problem jak sobie z nim poradził ja rozkręciłem ja ale ja tam nic nie widzę żeby coś było uszkodzone . Cytuj
zwykly_michal Napisano 27 Maja 2012 Napisano 27 Maja 2012 Napisałem do nich ale zanim mi odpiszą to trochę minie i gdzieś mnie skierują czy ktoś miał podobny problem jak sobie z nim poradził ja rozkręciłem ja ale ja tam nic nie widzę żeby coś było uszkodzone . Jesli rozkreciles beda mieli punkt zaczepienia ze sam cos zepsules kiedy grzebales, mozesz miec problemy z ewentualna gwarancja. Zamiast pisac lepiej zadzwonic, skad wiesz jak czesto sprawdzaja skrzynke Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi