szymon1991 Napisano 31 Maja 2012 Napisano 31 Maja 2012 Czy ktoś wie kto jest dzierżawcą J.Zielonego?? Cytuj
baju Napisano 31 Maja 2012 Napisano 31 Maja 2012 Jakiś czas temu trochę informacji na temat tego jeziorka znalazłem na stronach gryfino.info (był tam temat postu: Jezioro Zielone , vel Górne). Odnośnie zaś aktualnego dzierżawcy to zadzwoń do Regionalnego Zarządu Gospodarki Wodnej w Szczecinie i tam się wszystkiego dowiesz. Cytuj
baju Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 sam byłem ciekaw (nie tylko z powodu tego właśnie jeziorka ale i innych) więc sprawdziłem na stronie RZGW- a tam jest zamieszczony dokument o nazwie Wykaz użytkowników rybackich (aktualizacja 2012r) i z niego wynika, ze obecnym użytkownikiem jest Gospodarstwo Rybackie Miedwie Sp.z o.o ze Stargardu Szcz. Cytuj
szymon1991 Napisano 27 Sierpnia 2012 Autor Napisano 27 Sierpnia 2012 Sorry że tak późno napisałem ale niestety jest to Moher Polmo Cytuj
szymon1991 Napisano 2 Września 2012 Autor Napisano 2 Września 2012 Chyba Modehpolmo. Dokładnie:) A to napisałem bo się z tym kojarzy:) Jestem ciekawy czy zarybiają wo gule jakieś jeziora. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi