gandieres Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Witam do sprzedania mam ponton jak w temacie Ponton Posejdon Novurania Silnik Marinea25KM Dla zainteresowanych więcej info oraz fotek na PW Cena jaka mnie interesuje to 5500 zł do małych negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gandieres Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2012 Niestety edytować już nie mogę a widzę źle wpisałem nazwe silnika. Silnik nazywa się MARINER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gandieres Napisano 5 Lipca 2012 Autor Share Napisano 5 Lipca 2012 Nowa promocyjna cena jedyne 3700 Pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gandieres Napisano 10 Lipca 2012 Autor Share Napisano 10 Lipca 2012 Można zamknąć temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi