diego87 Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 Witam mam pytanie bo w tym roku zacząłem bawić się w karpiowanie. Co sadzicie o kulkach star baitsa? pozdrawiam Cytuj
slowik Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 diego87, Godne polecenia,zwłaszcza SK 30,Hot Demon,Japan Sqid. Ceny trochę wysokie,ale czego się nie robi dla miśków Cytuj
galuch Napisano 6 Czerwca 2012 Napisano 6 Czerwca 2012 Bez Omegi i Demona nie wybieram się na ryby Cytuj
Salmiak Napisano 6 Czerwca 2012 Napisano 6 Czerwca 2012 Chyba najskuteczniejsze kulki na rynku. Potwierdzam, Hot Demon, SK30 i Signal. Cytuj
Gość ThinkingAngler Napisano 18 Marca 2013 Napisano 18 Marca 2013 Obok Dynamite Baits Starbaits to najdroższe kulki zanętowe na polskim rynku, chyba tylko Jet Fish i Imperial Baits droższe są? Czy są warte swoich pieniędzy? Uważam że cena 50-60 zł to lekka przesada a wcale Anaconda New Formula Crunch robione z miksów Bait-Techa za cene 22-29 zł za kilogram lub Prologic DD Bait robione przez Tandem Baitsa nie są od nich gorsze a kosztują za kilogram od 37 do 43 zł. Co do jakieś powtażalności smaków/zapachów to tylko Hot Demon, Prawn and Pepper oraz Probiotic Red jakoś sprawdziły się nad wodą. Poza tym pop-upy ciekawe, choć równie drogie np White Fish Halibut Pellet 14 mm albo Probiotic 11 mm pop-up, cena od 39 do 41 zł. Cytuj
karpangler Napisano 24 Kwietnia 2016 Napisano 24 Kwietnia 2016 Ponowie temat:P Panowie zastanawiam się na zakupem kulek ze SB z serii Grab&GO monster fish i mains corn 14mm. Chce użyć ich jako dodatek do nęcenia bo głównie nęcę peletem i pastą peletową z allerta. Tu moje pytanie czy 14mm nie będą za małe? Zastanawiam się też nad kupnem omega fish 24mm ale o raczej już na włos. proszę o podpowiedzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi