mathi333 Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Chciałbym się dowiedzieć co nie co o zbiorniku w Lipowczycach. Szukałem trochę na forum ale nic sensownego nie znalazłem. Czy łowisko jest tam płatne? ktoś mi mówił ze jeśli należne do kola nr 27 fameg to nie place za łowienie. czy to prawda? Obiło mi się również o uszy ze trzeba płacić za zabierana rybę :/. czekam na odp pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mathi333 Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2012 Widze nikt nie orientuje się jak sprawa wygląda na Lipowczycach. Trudno jakby ktoś się czegoś dowiedział proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mathi333 Napisano 9 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2012 Pytałem właściciela zbiornika i łowisko jest płatne wejście 20zl + ewentualna oplata za ryby zabierane. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi