sixerio Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Witam jakie polecacie wędzisko do 150zł na metodę gruntową - kulki proteinowe? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkelpl Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Wiec nastawiasz sie na karpiowate-a raczej na karpie i amury;p? POszukaj o karpiówkach,osobiscie polecam jaxona i mikado! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klimek12842 Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 Wędka daiwa black window. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 Wędka daiwa black window. Mam ten patyk dopiero dwa sezony ale jak narazie jestem z niego w 100% zadowolony Mam wersje 3lbs, 3,6m i 3 składy, dałem za nią coś pomiędzy 190 a 200zł teraz chyba kosztuje podobnie więc będziesz musiał trochę dołożyć ale naprawdę warto Dosyć miękka, akcja bardziej paraboliczna niż jak podaje producent szczytowa więc hol nawet niezbyt imponujących rozmiarami ryb świetnie na niej czuć, bardzo solidnie i estetycznie wykonana na tym forum możesz znaleźć kilka tematów gdzie wszyscy chwalą ten kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sono2020 Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 Zgadzam się Daiwa BW 3.6m 3lbs szczytowo parabolik karpik 2kg hula że hej ale takiego 20kg też się nie boi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 szczytowo parabolikTo chyba jakaś nowość , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 szczytowo parabolikTo chyba jakaś nowość , Przyznam się że też przez chwile przemknęła mi myśl żeby się trochę ponabijać z wypowiedzi kolegi sono2020 ale zamiast tego sprostuję jego wypowiedź Mianowicie chodziło mu o akcje semi paraboliczną mi zresztą też akcja bardziej paraboliczna niż jak podaje producent szczytowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi