daniello2010 Napisano 19 Czerwca 2012 Napisano 19 Czerwca 2012 Witam czy ktoś używał tych zanęt?jeśli tak z jakimi skutkami? Cytuj
daniello2010 Napisano 3 Maja 2013 Autor Napisano 3 Maja 2013 Panowie odswierzę temat..Stosował ktoś te zanęty?? Cytuj
Ryba Na Haczyku Napisano 11 Marca 2014 Napisano 11 Marca 2014 Witam.Stosowałem zanęty Nysztala i bardzo mi się sprawdziła zanęta (Tomasz Nysztal Ploć Czerwona i Czarna ) bardzo fajne zanęty bardzo fajne nasyropowane. Na zawodach na których kiedyś startowałem używałem tych zanęt i czasami wygrywałem na te zanęty,ale wiadomo wszystko zależy od łowisko ,ale nie zaszkodzi wypróbować. Pozdrawiam:) Cytuj
Sławek sz11 Napisano 8 Stycznia 2015 Napisano 8 Stycznia 2015 Witam chciałem się dowiedzieć na jakie łowiska jest ta zanęta czy może być stosowana na stawach Cytuj
luger Napisano 8 Stycznia 2015 Napisano 8 Stycznia 2015 Nysztal w swojej ofercie ma zanęty zarówno na wody stojące jak i rzeki. Dobierz pod rybę jaką chcesz łowić i jaka występuje w twoich stawach. Ze względu na nasyropowanie zanęt uważaj aby ich nie przemoczyć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi