damiandg Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 Zna ktoś jakąś fajną wędkę do woblerów na szczupaka. Cena do 150zł. Mam wędkę o CW od 10 do 25g i jest trochę za delikatna a chciałbym połowić trochę na cięższe przynęty. Co możecie polecić. Głównie łowię z brzegu ale też zdarza się łowienie z łódki. Cytuj
Mefisto Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 Szukaj okazji z Dragona. Kolega ma i sobie bardzo chwali, mi również kijek bardzo dobrze leży w dłoni. Modelu nie pamiętam ale cw ma do 60g. Cytuj
Arek0402 Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 A ja polecam kije Shimano ich kołowrotki raczej omijam ale na wędkach jak narazie się nie zawiodłem, mam Catane BX czyli wersje już nie produkowaną bo zastąpiła ją seria CX ale jak zam życie to pewnie oprócz wyglądu nie różni się zbyt wiele od swojej poprzedniczki bo poco poprawiać coś co jest świetne i się dobrze sprzedaje ? Catana jest parabolikiem więc świetnie amortyzuje walkę szczupaka wersja Heavy ma chyba c.w. 20-50g i kosztuje mniej więcej 170zł Cytuj
damiandg Napisano 20 Czerwca 2012 Autor Napisano 20 Czerwca 2012 Do wyjazdu na wakacje mam jeszcze dwa tygodnie więc muszę się jak najszybciej decydować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi