diego87 Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Witam mam pytanie dotyczące kołowrotka mianowicie co wybrać? Enforcer CR600 Tandem Baits, spro super long cast czy może Kogha Steelmaster 65? bardzo prosze o pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc69 Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 Podbijam temat gdyż też interesuje mnie ten kręciołek Enforcer CR600 Tandem Baits albo poleccie coś lepszego w tej cenie.Szukam kręciołka do tej wędki Wędka Force X 12ft(3,60m) 3lb 3składy Carp Hunter . Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 Ja kupił bym za 230 zł TICA Scepter GE lub GF, według upodobania, bo tylko kolorami się różnią . Kołowrotki na duże ryby, na lata.... ps. mam je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diego87 Napisano 9 Lipca 2012 Autor Share Napisano 9 Lipca 2012 ja posłuchałem naprawdę fachowego dorzadztwa w dobrym sklepie internetowym i kupiłem spro super long cast a kij anaconda base 3-3,25lbs, 360cm. jestem bardzo zadowolony z tego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzbyszek1 Napisano 27 Listopada 2013 Share Napisano 27 Listopada 2013 Poszukuje kreciolka do 200zł. Mój wybór jest miedzy Okumą travertine a Lexsan Pro. Który z nich jest lepszy, Czy może macie jakieś inne młynki w tej cenie godne plecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 Kto jeszcze nie kupił,to jest super okazja w sklepie Decathlon - Daiwa Emblem X 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi