arek1204 Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 mam takie pytanie jakie ryby biorą na wiśnie i czereśnie? i jak zakładać na haczyk taką wiśnie lub czereśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskika28 Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Zakładać można na kotwiczke a najlepiej uwielbiają je klenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szitu Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 ja bym proponował Ci założyć na duży haczyk, zakładając owinąć haczyk wokoło pestki, i jak wyżej kolega napisał bardzo dobre są na klenie, sam łowiłem i efekty są bardzo zadowalające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Z wiśni lub czereśni najpierw należy pozbyć sie pestki , im bardziej delikatnie i bardziej bezurazowo dla owocu tym lepiej(najlepiej zrobić to zapałką, delikatnie).Potem wiśnie przewleka sie razem z przyponem zakończonym kotwiczką i łączy z żyłką. Z haczyka wiśnie spadają , często przy wyrzucie wiśni już nie ma więc tylko kolticzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 30 Czerwca 2012 Share Napisano 30 Czerwca 2012 Również polecam duży haczyk oraz delikatne wyrzuty. Na truskawkę tęż są ładne efekty w postaci kleni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafarszczak Napisano 21 Lipca 2013 Share Napisano 21 Lipca 2013 klenie przede wszystkim na wisnie czeresnie i pamietaj zeby dobrze nadziac to na hak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi