robcio Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Witam, w sierpniu wybieram się na parę dni nad jezioro Inulec należące do PGR Mikołajki. Ogólnie w necie mało znalazłem informacji na temat tej wody. Gdzieś czytałem, że jest to łowisko specjalne, ale na stronie internetowej PGR Mikołajki nie ma o tym żadnej wzmianki. Podobno jest tam duża populacja szczupaka. a jak z białą rybą? Czekam na uwagi dotyczące jeziora od osób zorientowanych w temacie. Wszelkie info mile widziane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jobi Napisano 17 Stycznia 2014 Share Napisano 17 Stycznia 2014 witam. kolego jest to fajny zbiornik ale mało w nim szczupaka sandacza czy okonia. byłem w 2012r we wrześniu. tylko biała ryba głownie leszcz. było kilka sztuk większych ale w większości sama drobnica. wieczorem ok. 19-20 łódki na jeziorze i tubylcy stawiali sznury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi