Marcin_P Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Witajcie, tak jak w temacie. Kupię feeder c.w do 120g max. Używać go będę raczej na wodach stojących i bardzo słabo płynących. Czasem na Bugu ale w miejscach ze zwolnionym nurtem. Cena, no szczerze mówiąc nieduża, tak żeby w ok 200zł zmieścił się już z kołowrotkiem i całym osprzętem. Może akurat komuś stoi używany i kurzy się taki i by odstąpił za małe pieniądze. Bardzo chciałbym spróbować nowej metody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszcz62 Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Może zainteresuję cię feeder Jaxon Eternum 3,60m, cw. do 120g, kupiłem go w ubiegłym roku i bylem z nim dosłownie 2 razy na rybkach, stan jak nowy z ofoliowanym dolnikiem, żadnych uszkodzeń, sprzedaję ponieważ potrzebuję kija o jeszcze większym cw. i dłuższego, kołowrotek też by się jakiś znalazł za nieduże pieniądze do tego zestawu gdybyś był zainteresowany tyn kijem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2012 Nadal aktualne, leszcz dzięki za ofertę ale to nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 ja mam nowego daiwa apollo 3.90m c.w do150g nowe z gwarancja i kolowrotek daiwa regal x br tez nowy z gwarancja...za komplet 360zl plus koszt wysylki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2012 To przeczytaj jeszcze raz mój pierwszy post... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qazqq2 Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 ja mam jakis mikado hrc 3.60 albo 3.90 do 150g z kolowrotkiem dragon maxima z hamulcem walki zestaw uzyty kolo 10-15 razy na stawie cena 150 zl jesli odbierzesz w wawie badz okolicy.....jesli nie dochodzi wysylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi