Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Chciałbym uzyskać jakieś wiążące informacje odnośnie tego jeziora.

Byłem kilka razy podczas wyprawy rowerowej, zauważyłem kilka pomostów.

Chciałbym zapytać jak tam sytuacja wygląda z dojazdem do tego jeziora (pomostów) samochodem.

Z tego co mi się wydaje jest tam zakaz wjazdu samochodem do lasu od drogi Trzebież - Myślibórz Wielki.

Wiem, że jeziorko należy pod PZW.

Słyszałem-, że jest to bardzo płytkie jeziorko, jaką więc metodą najlepiej byłoby tam łowić?

Czytałem i słyszałem różne opinie dotyczące ryby w tym jeziorze.

Może drodzy forumowicze po wędce napiszą swoje doświadczenia, jak jest tam z rybą?

Oczywiście chodzi mi o połów z pomostów.

Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
przynęty na klenia   Dragon
Gość tarik
Napisano

szkoda paliwa i czasu juz wszystko podusilo sie zima a i reszta wyklusowana

Napisano

Byłem tam z miesiąc temu,nałapałem płoci,krasnopiór i kilka leszczyków,krąpi.Łowiłem na czerwonego i białego robala,metoda -spławik,do 10 m za trzcinami,neciłem zanętą na lina i karasia ,zielone opakowanie z carefoura. Mój kolega trafił szczupłego-54 cm,ciagnał krasna i walnał w nia ten szczupak.Podobno lin tam jest,ale ja byłem 2 razy i nie złapałem.Wędkowałem z pomostu koło którego jest miejsce na grila,jedziesz od szczecina na nowe warpno, od krzyżówki walisz w stone trzebieży,wbijasz sie nad jeziorko przy tablicy do ujecia wody.Podobno jeżdzic tam nie wolno,jest nawet znak,ale ja widziałem inne auta ,więc tez tam wjechałem.mozesz auto zostawic i z buta iść ,ale to spory kawałek.

powodzenia i połamania!!!!

Gość tarik
Napisano

Czesc.Ciesze sie ze takim jestes zapalencem a moze byla firanka?ale wole pojechac na jezioro Stolsko.a ze mieszkam w Dobrej to mam blizej i lepsze efekty,a ponadto jezdze do niemiec na K :lol: utzowskie.pa :o