Gość Holik Napisano 28 Sierpnia 2006 Share Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam. W czwartek jade na ryby na Wisłe koło stopnia wodnego Kościuszko w Krakowie. Dawno tam niełowiłem dlatego niewiem na co moge teraz dobrze zapolować. Ja sie nastawiam na leszcze i sandacze bo jest ich tam zawsze mnóstwo może jakiś sum. Powiedzcie czy dobrze sie nastawiam a jak nie to poradzcie na co innego i podajcie zestawy jakie byśćie zastosowali.porównam ze swoimi. Z góry dzięks za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Na jakich odcinkach najchętniej "spinujecie" na jakie ryby sie nastawiacie na poszczególnych odcinkach itd .... wszystko o naszej pięknej wisełce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dwie_sety Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 A może byś tak kolego sam opisał swoje łowiska na Wiśle?. Chętnie przyjadę i chętnie wyłowię ryby które tam są. Nikt Ci nie zdradzi swoich tajnych miejscówek, sam musisz nad tematem popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Po tym co napisałeś widze że jesteś napaleńcem na mięso rybie , ja nie mam takich potrzeb - wędkuje dla przyjemności . A jeżeli Ci zrobi to przyjemnośc to przyznam sie że wędkuje poniżej stopnia wodnego dąbie , używam głównie twisterów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dwie_sety Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Nie znasz mnie wcale a już wydałeś opinię i zaszeregowałeś do grona mięsiarzy. Pod egidą tego forum nie zawiązała się krakowska grupa wędkarzy (przynajmniej ja o takiej nie słyszałem) a tak jak napisałem nikt obcemu miejscówek nie pokaże bo będzie miał po miejscówkach. Tyle co napisałeś to też ci mogę zdradzić że łowię na ostrogach w Kostrzu ale która jest dobra i o jakiej porze roku i dnia to niestety moja tajemnica. Też najczęściej gumami bo tanie i też ci nie powiem jaki kolor długość i gramatura. Zresztą po ilości uczestników w dyskusji widać że chętnych nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Racja nie znam Cię i niechciałem zaliczyć cie do grona "mięsiarzy" ale sposób w jakim napisałeś odpowiedz powyżej nasunęła mi taką myśl ............ bardzo możliwe że błędną . Dzisiaj byłem nad wodą i pokazałem początkującemu wędkarzowi (sam nie jestem spec ) gdzie łowić i jak łowić nawet dostał na wymiankę moje dwie sprawdzone przynęty - jutro sobie przyjdzie nad wodę i bedzie miał radość bo rybek sobie połapie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dwie_sety Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 Ta dyskusja z Tobą to nie jest personalnie do Ciebie to jest raczej reakcja - odpowiedź na poruszony temat Gdybyś znalazł chwilę czasu na przejrzenie tych dwóch artykułów to myślę że też zrozumiesz moją wypowiedź. Większość wędkarzy niestety nie dorosła do tego by zaprosić ich na ryby na swoje tajne miejsca. Tajne miejsca... Jak otwarta księga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 Gdybyś znalazł chwilę czasu na przejrzenie tych dwóch artykułów Każdy młody wędkarz powinien powiesić to nad łóżkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 To co takiego jest we mnie, że wielu mi zdradziło swoje miejscówki bez proszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 To co takiego jest we mnie, że wielu mi zdradziło swoje miejscówki bez proszenia Urok osobisty Jarosławie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Dziwne to forum ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Forum to taki twór gdzie ludzie są anonimowi . Jedni kochaja inni nienawidzą , jedni powiedzą inni ukryją. Musisz trafic do tych którzy chcą Ci pomóc inaczej zaliczysz porażkę. Nie zależy to od Ciebie tylko od sytuacji w danej chwili kiedy trafisz na czyjś dobry humor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuck Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Witam. Może jakieś małe forumowe spotkanie ze sninningiem poniżej zapory na Dąbiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 No problem jutro o 7 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuck Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 jutro nie dam rady Jestem tam czasem w tygodniu popołudniami, więc jak coś, to pisz na pv, to sie zgadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 ok - niewykluczone że sie już tam spotkaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuck Napisano 28 Kwietnia 2008 Share Napisano 28 Kwietnia 2008 Być może. To kiedy się spotkamy "świadomie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 dzisiaj ładnie brały lechole na spinning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuck Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 a powinien brać szczupłas Ja byłem dzis po drugiej stronie Wisły i po drugiej stronie mostu koło Łęgu. A na porcie przedwczoraj walczyłem 25 min. z leszczem - na ultralacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 przez to tarło leszczy przestały brać okonie , ale widowisko leszcze piękne robią , szczupłego nawet nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 A wracając do tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dwie_sety Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Ponad dwa tysiące użytkowników tego forum na pewno kilkudziesięciu z Krakowa a umówić się nie można. Napisałem, ze pod egidą tego forum nie zawiązała się żadna krakowska grupa wędkarzy. Jest jednak forum którego krakowscy członkowie się spotykają ba nawet organizują ogólnopolskie spotkania. Jeżeli kolega pagori chce się z nami spotkać to niech napisze do mnie na priva o jakie forum chodzi a osobiście zaproszę Go na imprezę w dniach 9-11 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuck Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 No i nadal cisza. Dwie sety - wysłałem maila. Dzieje się coś na porcie - bo już ponad tydzień tam nie byłem? Ostatnio bobrowałem po drugiej stronie Wisły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 pod egidą tego forum nie zawiązała się żadna krakowska grupa wędkarzy A szkoda .... Może w końcu kiedyś sie uda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Dzisiaj byłem , wędkuje głównie dokładnie po drugiej stronie wylotu z portu . Dzisiaj jakaś barka "grzebała" tam po dnie , Brania są ale głównie okoni i o dziwo tych większych , wczoraj tradycyjnie lechola trafiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi