Mefisto Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 Witam, czy nadają się spożywcze aromaty do kulek? Mam do dyspozycji sporo zapachów. Jest sens dodawać do kulek? Jak tak to jakie? Do wykorzystania mam aromat: WANILIOWY, ARACHIDOWY, MIGDAŁOWY, JABŁKOWY, BRZOSKWINIOWY, POMARAŃCZOWY, CZEKOLADOWY, KOKOSOWY, CYTRYNOWY, TRUSKAWKOWY, MALINOWY, TOFFI, ŚMIETANKOWY, BANANOWY, ANANASOWY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmiak Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 Kolego zawsze jest sens kombinować, nie jest to chemia, ludziom nie szkodzi, więc rybą tym bardziej. Po co kupować drogie flavoury, boostery, liquidy czy dipy, można aromatyzować spożywczakami. Tu jednak bądź konsekwentny i ostrożny. Nie mieszaj zapachów. Kulki polewaj aromatem kilka godzin przed łowieniem, aby wchłaniały aromat. Próbuj wanilię i wszystko co owocowe, szczególnie truskawka i ananas. Ja do kulek własnej roboty do daję kisiele, ładnie wiążą ciasto i dodają zapach, oprócz tego wiadomo leję inne rzeczy. Mam nadzieje, że pomogłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 Czy ktoś to czyta ? Myślę, że miejsce takich rewelacji jest w dziale na literkę K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi