Bootleg Napisano 23 Lipca 2012 Share Napisano 23 Lipca 2012 Witam mam do sprzedania spinning Jaxon Inspiral Jig-spin 5-18g Długość (m) 2,70 Długość po złożeniu (cm) 143 Liczba elementów 2 Ciężar rzutowy (g) 5-18 Masa (g) 230 Kupiłem kijek do łowienia kleni i jazi, jednak stwierdziłem, że to dla mnie "zbyt lekkie" łowienie. Miałem go na rybach ok. 7-8 razy. Spinning ten nadaje się bardzo dobrze jako kij np. do bocznego troka. Łowiłem nim też na rzece i pracę 3-4 cm woblerów czuć bardzo dobrze. Stan wędki oceniam jako bardzo dobry. Mam do niej również pokrowiec Cena jaka interesuje mnie za kijek to 50 zł. + koszty przesyłki (ok.15 zł) możliwość drobnej negocjacji ceny. Dla osób zainteresowanych kupnem mogę przesłać więcej zdjęć na maila. Do wędki dorzucę również jakieś drobne przynęty na okonia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 24 Lipca 2012 Share Napisano 24 Lipca 2012 Odezwij się do mnie na maila pawciobra@prokonto.pl oraz podeślij więcej fotek jak możesz. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bootleg Napisano 26 Lipca 2012 Autor Share Napisano 26 Lipca 2012 Wędka sprzedana pawciobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 Kijek dotarł cały. Dzięki za transakcje pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi