Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wszyscy chyba natknęli się na zestawy stalek sprzedawanych hurtowo w takich opakowaniach jest 30,50 lub 100szt. stalek rożnych rozmiarów. Kupiłem zestaw taki stalek skuszony ceną a teraz dopiero pytam o ocenę tego zakupu.Kupował to ktoś używał jak się to sprawdza?

• 1 year later...
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Stalki z takich opakowań często sprzedawane są w sklepach wędkarskich po złotówce lub coś koło tego. Mają fatalną agrafkę, rozłazi się ona już przy zmianie przynęt, a przecież ma ona wytrzymywać duże obciążenia. Poza tym są relatywnie grube, co źle wpływa na pracę przynęty. Nie polecam, nie warto narażać się na zrywki (i cierpienie ryb które pływają z przynętą w pysku).

Napisano

mam je chyba 3 rok są do niczego.tzn kupiłem 3 lata temu i sie nie sprawdzaja o wiele wiecej brań mam na wolfram.(zywiec)

• 3 weeks later...
Napisano

Jeżeli są to stalki w zielonej otulinie nylonowej z porządną zaokrągloną agrafką ,to jak najbardziej są o.k mam takie i łowię nimi na Odrze, szczupakom i sandałom nie przeszkadzają, na plecionce 0,18 jesli złapię zaczep to spokojnie powoli na chama rozginam haka ripera, agrafka to wytrzymuje ,i przynęta ocalona....

• 2 months later...