Misiek22 Napisano 23 Lipca 2012 Share Napisano 23 Lipca 2012 Wszyscy chyba natknęli się na zestawy stalek sprzedawanych hurtowo w takich opakowaniach jest 30,50 lub 100szt. stalek rożnych rozmiarów. Kupiłem zestaw taki stalek skuszony ceną a teraz dopiero pytam o ocenę tego zakupu.Kupował to ktoś używał jak się to sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombek_007 Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 Stalki z takich opakowań często sprzedawane są w sklepach wędkarskich po złotówce lub coś koło tego. Mają fatalną agrafkę, rozłazi się ona już przy zmianie przynęt, a przecież ma ona wytrzymywać duże obciążenia. Poza tym są relatywnie grube, co źle wpływa na pracę przynęty. Nie polecam, nie warto narażać się na zrywki (i cierpienie ryb które pływają z przynętą w pysku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EsoxHunter Napisano 15 Marca 2014 Share Napisano 15 Marca 2014 Do spinningu nie, na żywca zdadzą egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel332 Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 mam je chyba 3 rok są do niczego.tzn kupiłem 3 lata temu i sie nie sprawdzaja o wiele wiecej brań mam na wolfram.(zywiec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amstaf358 Napisano 31 Marca 2014 Share Napisano 31 Marca 2014 Jeżeli są to stalki w zielonej otulinie nylonowej z porządną zaokrągloną agrafką ,to jak najbardziej są o.k mam takie i łowię nimi na Odrze, szczupakom i sandałom nie przeszkadzają, na plecionce 0,18 jesli złapię zaczep to spokojnie powoli na chama rozginam haka ripera, agrafka to wytrzymuje ,i przynęta ocalona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziutek Napisano 25 Czerwca 2014 Share Napisano 25 Czerwca 2014 Beznadzijene zapięcie, olej i kup coś solidnego., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi