erwinnf Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 Witam, interesuje mnie zanęta leszcz piernik i karp z tej serii. Ktoś używał?jak efekty. Jak wygląda jej jakość w porównaniu do boland popularne i gutkiewicz strong/attack? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojt3k3 Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 Dragon Maxima Leszcz Piernik używałem, szczerze mówiąc miałem na prawdę bardzo dobrze brania leszczyków, takich 30-40cm ma bardzo mocny, specyficzny zapach. porównać nie potrafię z tamtymi zanętami, ponieważ nie używałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmiak Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 Ogólnie zanęty dragona mogę polecić. Są dobrze aromatyzowane, posiadają wysokiej jakości mączki i nie są oszukane. Jakościowe porównywalne z Traperem, a Traper przecież cieszy się dobrym uznaniem. Jak każdą zanętę, można czymś dopalić, aromatem, boosterem czy liquidem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi