Olafx99 Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Sukcesy i porażki nad wodą w sierpniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olafx99 Napisano 1 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Poranny wypad na rybki i szczupaczek ładny się zameldował Zdjęcie robione komórką i dlatego kiepska jakość. Wzieły w sumie 4 szt a to ten największy 96cm i 6,5kg! Do tego połapałem okoni ok 50 szt 20-35 cm http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5c1493b339ffaed5.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raczej Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 piękny szczupły, pozazdrościć, na co wziął ? jaka metoda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Olafx99, Gratulacje takiego wyniku! Ja od 14 do 16 złowiłem parę okoni na obrotóweczkę ale nie było warto wyciągać aparatu dla takich maluchów ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 przepiękny i w dodatku wcale nie taki szczupły Gratki !!! Jak chodzi o samo zdjęcie to nie jest wcale tak źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dario Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Gratulacje Ja dzisiaj zaliczyłem Bzurę w okolicach Łowicza, udało się przechytrzyć szczupaka okolo 60 cm, niestety bez zdjęć, padła bateria w komórce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarom81 Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Olafx99, czesc a gdzie to takie potwory biora.pozdrawiam i gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olafx99 Napisano 1 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Dzięki! Wziął na ripera z z serii relax aqua Sukces tym większy, że został wyciągnięty bez podbieraka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzon Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Ogromny szczupak, gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ememiks Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 Olafx99 czy możesz zdradzić czy złowiłeś go na płytkiej wodzie przy ścinach itp czy raczej na głębokiej? Bo jak dla mnie lipiec jest tragiczny kilka wypadów i zero kontaktu z rybą obławiałem te miejscówki co w maju/czerwcu gdzie zawszę coś ugryzło ale lipiec i oby nie sierpień zapowiada się słabo. Nie wiem gdzie popełniam błędy może to że na płytkiej wodzie szukam go przy ścinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 Mało kto wie pewnie co to te "ściny" są A niechodzi o trzciny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ememiks Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 Mało kto wie pewnie co to te "ściny" są A niechodzi o trzciny ? Ale wtopa na usprawiedliwienie dodam ze kosiłem trawę w samo południe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 Pełnia księżyca to i biała rybka słabiej żeruje, zeszłej nocy tylko 2 karasie złociste 28,31cm, w niedzielę uderzamy ponownie. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Pełnia księżyca to i biała rybka słabiej żeruje, zeszłej nocy tylko 2 karasie złociste 28,31cm, w niedzielę uderzamy ponownie.pzdr Racja, pełnia pełną gębą a ja bym chciał się wybrać jutro na nockę ale marnie ją widzę przy pełni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olafx99 Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Trzciny były owszem Ale szczupak wziął z dużej odległości, dno żwirowe, głębokość ok 2m Dzisiaj kolejny wypad i ok 30 okoni 25-35cm, same niewymiarowe szczupaczki (8 szt) oraz karaś na blaszkę ponad 40cm Oj tam gadacie o pełni nieraz sie sandacza czy suma wyciągało przy całkowitej jasności księżyca. Także nie ma co narzekać tylko jechać nad wodę! Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grisha Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 zeszłej nocy tylko 2 karasie złociste 28,31cm słynne te Wasze karasie ... szkoda tylko, że tam jest prawdopodobnie zakaz połowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzon Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Ja to dziś mialem lipe. Wziąłem ze sobą pełno zanety, łowie sobie normalnie , rybki biora ,2 fajne leszczyki 35 cm i kilka plotek , powoli zaczyna coraz bardziej wiac i padac, pozniej slychac grzmoty, ale niebo w miare jasne ale zachmurzone, czekam 2 godziny az przejdze, nie przechodzi , wiec mysle sobie pewnie i tak caly dzien bedzie padac a ,ze bylem rowerem bo lato i dla zdrowia to wrocilem w deszczu do domu na krotkich spodenkach i bluzie. Jeszcze musiałem stać pod blokiem bo strazacy wode wypompowywali.A teraz juz nie pada. Mogłem jednak poczekac te 3 godziny, trzeba wyciągnąć z tego wnioski na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyrtap Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 zeszłej nocy tylko 2 karasie złociste 28,31cm słynne te Wasze karasie ... szkoda tylko, że tam jest prawdopodobnie zakaz połowu Skąd wiesz gdzie łowił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Ja wczoraj byłem w Rożnowie na tym zalewie koło tamy w Rożnowie widziałem mase kleni ...muszę się tam wybrać na drapieżnika bo woda przepiękna .Nawet w pobliskim sklepie mozna dzienna licencje wykupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Powodzenia, niestety te klenie są wytresowane i raczej nie da rady ich złowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dario Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Dzisiejszy wypad nad Bzurę w okolicach Łowicza; Kleń 30 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
te0 Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Czy to nie jest przypadkiem mały bolenik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek1204 Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 to napewno jest boleń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dario Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Nie wydaje mi się , wyglądał na klenia, i tak wrócił do wody.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Powodzenia, niestety te klenie są wytresowane i raczej nie da rady ich złowic bumtarara ja kleni nie łowie , bo i po co? Sandacz , szczupak,pstrag.....TYLKO I WYŁĄCZNIE. , inna ryba mnie nie interesuje. Ale małych kleni jest tam masa takich po 10-20 cm , rzadkością jest ujrzeć osobniki powyżej 30 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi