piotrekkozak Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Witam. Zastanawiam się nad zakupem kołowrotka Mikado Blue Sword XB35R, lecz przed zakupem postanowiłem trochę rozeznać się co do kołowrotków tej firmy(mam 2 wędziska Mikado spisują się rewelacyjnie). Dodam jeszcze że kołowrotek będę wykorzystywał do łowienia metodą drgającej szczytówki, spodziewając się przy tym nie za wielkich okazów ryb - płocie, leszcze do 1,5k itp. Czy warto kupić kołowrotek tej firmy, a może ktoś z was jest użytkownikiem tej ,,maszyny", jeżeli wiecie coś na ten temat proszę o opinie. Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wronks Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Miałem kiedyś Blue Carp'a. Chodził głośno i ciężko, wb nie dał się zluzować do minimum. Plastykowa obudowa była luźna i trzeszczała. Ze swoich doświadczeń nie polecam kołowrotków Mikado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi