ATAR Napisano 14 Sierpnia 2012 Napisano 14 Sierpnia 2012 Jeśli znacie małe woblery lub jerki tak do 4,5cm lub mniejsze o stosunkowo dużej masie to podajcie ich rodzaje? Jak posiadacie sprawdzone i skuteczne woblery lub jerki na okonia nie spełniające powyższych wymagań to też piszcie, marka model wielkość masa kolor głębokość schodzenia, wszystko co wiecie na ich temat i wszystko co może pomóc? Cytuj
snoek3 Napisano 14 Sierpnia 2012 Napisano 14 Sierpnia 2012 5cm slidery salmo łowiłem na nie ładne okonie na płyciznach fajne małe jerki wiem ze to 0,5 cm za duzo ale polecam kolejny to salmo hornet 4 cm tez niezła przyneta ! kolory jakie miałem najlowniejsze to naturalny okoń i płoć ... przyłowem były fajne szczpłe Cytuj
Sumek80cm Napisano 24 Sierpnia 2012 Napisano 24 Sierpnia 2012 Salmo Slider 5 cm w kolorze płotki okonka . Ale nie wzoruj się wielkością mi okoń wziął na wobka 12 cm Salmo Skinner Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi