cynusek Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Witam. Mam pytanie dotyczące dojazdu do głoski koło dolnego brzegu. Rok temu tam jezdziłem ale teraz słyszałem że niedarady dojechac na łowiska bo budują most zamiast promu. Jak ktoś wie jaka sytuacja jest teraz niech napisze. Będe bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cynusek Napisano 17 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2012 do usunięcia. Już wiem jak jest bo byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 17 Sierpnia 2012 Share Napisano 17 Sierpnia 2012 To napisz, kolego, jak było, da się dojechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cynusek Napisano 18 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Da sie normalnie dojechać na głowki głównej odry. Oni robia most ale tam dalej w strone starorzecza. Wygląda na to że na starorzecze sie nie dojedzie. A efekty słabe jeden leszcz i płotka . łowilismy z gruntu. Woda mała i jeszcze spadała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi