LeChifre Napisano 17 Sierpnia 2012 Napisano 17 Sierpnia 2012 Wystawiam ten post z zapytaniem czy używacie atraktorów spiningowych w żelu bądź spreju do ulepszenia swych gum a jeśli tak to z jakim skutkiem?? . Cytuj
wilczek1995 Napisano 17 Sierpnia 2012 Napisano 17 Sierpnia 2012 czasami używam atraktorów do gum i jedyne co moge powiedziec to jak sandacz stuknie a nie zatniesz i zostawisz gume to uderzy jeszcze raz ale specjalnie mi nie podpadły do gustu musisz spróbować u siebie moze będą lepsze efekty: )pozdrawiam ze szczecina Cytuj
Dawido Napisano 17 Sierpnia 2012 Napisano 17 Sierpnia 2012 W zimnych miesiącach (listopad-kwiecień) atraktor często dawał mi jeszcze jednego pasiaka, gdy wydawało się, że już przestały pukać, nigdy jednak nie zdarzyło mi się, żeby po jego zastosowaniu wyjechały dwa sztukasy z jednej dziurki. Zrobiłem też kilka dni temu doświadczenie w akwarium (mam w nim okoniki), położyłem na dnie dwie identyczne gumy, jedną z nich przesmarowałem i właśnie ta wzbudzała ciekawość ryb, choć długo to ona nie trwała. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi