pawciobra Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Przeglądając często tematy "Jak było dziś na rybach???" i widząc u niektórych osób nie moc w dodawaniu zdjęć na forum postanowiłem utworzyć dla takowych właśnie osób prosty i szybki poradnik jak łatwo dodać zdjęcia. KROK 1. Wpisujemy w przeglądarkę stronę hostu imageshack.us: KROK 2. Szukamy i wybieramy zdjęcie które chcemy wstawić na forum: KROK 3. Następnie wybrane zdjęcie dodajemy na hosta poprzez Prześlij teraz KROK 4. Ostatnim krokiem jaki nam zostanie to wybranie prawidłowego linka którym dodaje się zdjęcia na forum: Oto i cała filozofia w dodawaniu zdjęć po przez hosting imageshack.us. Myślę, że teraz więcej osób będzie poprawnie dodawać zdjęcia na forum a temat jeśli można to prosiłbym o przyklejenie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 pawciobra napisał: temat jeśli można to prosiłbym o przyklejenie. Dokładnie kolego!!! Zgadzam się z Tobą w 100% !!! Taki gotowiec przyda się każdemu nowemu forumowiczowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 Teraz żeby dostać link do zdjęcia trzeba założyć konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 Teraz żeby dostać link do zdjęcia trzeba założyć konto. taaa już biegnę w tumanach kurzu się zalogować ale faktycznie od jakiegoś czasu niby utrudnili nieco dostęp z anonima do głównego linka dodanej fotki bez logowania, konta itp. dyrdymałów, link można pobrać np. tak Dodaje fotkę następnie klikam w wolne miejsce prawym klawiszem myszy w stronę i pojawia się podmenu z którego wybieram (w przypadku mojej przeglądarki a używam chrome) Wyświetl źródło strony gdy pojawi się kod wyszukuje fraze "Direct" czyli wciskam kombinacje klawiszy Ctr+F wpisuje direct i naciskam enter , następnie kopiuje pierwszy link pod tym słowem i wklejam go na forum w znaczniku IMG Całośc na pierwszy rzut oka wyglada zagmatwanie, ale tak naprawdę to tylko dwa dodatkowe kroki , które zajmują poniżej 5 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2013 Teraz żeby dostać link do zdjęcia trzeba założyć konto. No właśnie nie zawsze prosi o zalogowanie się, lecz nie wiem czym to jest spowodowane u mnie. Założyć konto zajmuje z pół minuty? więc jeszcze nie jest tak tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi