pablo300688 Napisano 20 Sierpnia 2012 Napisano 20 Sierpnia 2012 Witam wszystkich wędkarzy! Poszukuje wędki karpiowej do 180zł. Kupiłem już jedną wybór padł na Daiwe Black Window. Teraz poszukuje drugiej czytałem dużo na temat wędek firmy Yad nawet znalazłem jeden model który naprawdę mi się spodobał, a konkretnie jest to Yad Cornwall Carp wędka 3- składowa 3lbs przelotki sic na podwójnej stopce całość jedynie za 144zł co sądzicie o tych wędkach jaka jest wasza opinia ?bardzo proszę o pożyteczne rady. pozdrawiam Cytuj
Arek0402 Napisano 21 Sierpnia 2012 Napisano 21 Sierpnia 2012 Tego modelu akurat nie znam ale wujek ma dwie wędki Yad Lakewood czy jakoś tak Jak na teleskop to bardzo fajny kij, wszystkim się podoba, sprawia wrażenie solidnie wykonanego kosztował 200zł ale się opłacało Dziwi mnie że czytałeś o tej firmie dużo bo to raczej unikat na naszym rynku a szkoda bo firma jest dobra Kupiłem już jedną wybór padł na Daiwe Black Window Też mam tą Daiwe szkoda tylko że od tego roku weszła jej nowa wersja po lifcie bo chciałem dokupić drugą taką samom Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi