grzesluczak Napisano 22 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2012 aha a co do szczytówki to co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
larss1 Napisano 22 Sierpnia 2012 Share Napisano 22 Sierpnia 2012 aha a co do szczytówki to co??? Nie bardzo rozumiem pytanie... Chodzi Ci o akcję wędki czy co? Wszystko zależy od tego jakie wędki preferujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesluczak Napisano 23 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2012 No o giętkość czy ma być bardziej sztywna czy miękka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qazqq2 Napisano 23 Sierpnia 2012 Share Napisano 23 Sierpnia 2012 No o giętkość czy ma być bardziej sztywna czy miękka???? ma byc taka jak diplomat top spin 2.95 10-30 pisalem Ci mocna i bardzo uniwersalna jesli chodzi o rozne wielkosci przynet jak i holowanych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk96xd Napisano 23 Sierpnia 2012 Share Napisano 23 Sierpnia 2012 myśle że koledze chodziło czy kupić wklejanke czy nie. Odpowiem nie bo wklejanka nie jest tak uniwersalna i nie jest tak mocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbalub Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 Panowie a ja bym prosił o radę...Potrzebuję spining na okonie na łódkę może być ok 2,6m.. będę głownie łowił gumami do 7cm i woblerami.. Doradźcie coś w granicy do 130zł... czasami przyłowem może być szczupak rzadziej sandacz i chodzi mi żeby kijek nie miał zbyt dużej ilości przelotek bo się żyłka będzie skręcać. Obecnie mam kijek konger black tiger spin 240/28 ale służy mi on łowieniu szczupaków i czasami sandaczykow z opadu ale potrzebuje delikatniejszy sprzecior na okonia.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi