grzesluczak Napisano 22 Sierpnia 2012 Autor Napisano 22 Sierpnia 2012 aha a co do szczytówki to co??? Cytuj
larss1 Napisano 22 Sierpnia 2012 Napisano 22 Sierpnia 2012 aha a co do szczytówki to co??? Nie bardzo rozumiem pytanie... Chodzi Ci o akcję wędki czy co? Wszystko zależy od tego jakie wędki preferujesz... Cytuj
grzesluczak Napisano 23 Sierpnia 2012 Autor Napisano 23 Sierpnia 2012 No o giętkość czy ma być bardziej sztywna czy miękka???? Cytuj
qazqq2 Napisano 23 Sierpnia 2012 Napisano 23 Sierpnia 2012 No o giętkość czy ma być bardziej sztywna czy miękka???? ma byc taka jak diplomat top spin 2.95 10-30 pisalem Ci mocna i bardzo uniwersalna jesli chodzi o rozne wielkosci przynet jak i holowanych ryb. Cytuj
patryk96xd Napisano 23 Sierpnia 2012 Napisano 23 Sierpnia 2012 myśle że koledze chodziło czy kupić wklejanke czy nie. Odpowiem nie bo wklejanka nie jest tak uniwersalna i nie jest tak mocna Cytuj
qbalub Napisano 4 Września 2012 Napisano 4 Września 2012 Panowie a ja bym prosił o radę...Potrzebuję spining na okonie na łódkę może być ok 2,6m.. będę głownie łowił gumami do 7cm i woblerami.. Doradźcie coś w granicy do 130zł... czasami przyłowem może być szczupak rzadziej sandacz i chodzi mi żeby kijek nie miał zbyt dużej ilości przelotek bo się żyłka będzie skręcać. Obecnie mam kijek konger black tiger spin 240/28 ale służy mi on łowieniu szczupaków i czasami sandaczykow z opadu ale potrzebuje delikatniejszy sprzecior na okonia.pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi