mitoj15 Napisano 27 Sierpnia 2012 Napisano 27 Sierpnia 2012 Witam serdecznie koledzy. Mam pytanie odnośnie reklamacji wędzisk dragona. Miesiąc temu zakupiłem dragona thytan match 420 i wczoraj podczas wyciągania z pokrowca pękł mi kijem za przedostatnią przelotką;/ nie było to raczej spowodowane nadmiernym ciągnięciem za nią lecz jakąś wadą produkcyjną. Czy ktoś kiedyś reklamował wędziska tej firmy i czy nie było z tym jakiś problemów? Cytuj
ChaoTic Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 powiem tak: reklamowałem kiedyś kręcioł tej firmy - niski model - posypała się przekładnia - efekt - odrzucono - z powodu użytkowania nie zgodnego z przeznaczeniem dziwne bo spiningowałem kołowrotkiem opisanym w katalogu jako spiningowy fakt nie miał lekko i umarl pod obrotówkami nr 4 i 5, i nie spodziewałem się pozytywnej reklamacji ale ciekaw byłem ile jest warte kosmiczne 5 lat gw co do kijka - śmiało reklamuj - z wędziskami jest tak, że zawsze absolutnie zawsze warto reklamować - nawet jeśli pęknięcia są podłużne - jasno wskazujące na czynnik mechaniczny mam znajomego, który po zakupie kijka zawsze odważa max cw i pol dnia śmiga maxem raz za razem - w imię idei - co ma się stać niech się stanie na początku Cytuj
kasko43 Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 A mój TD x-fast 2,75 10-28 właśnie wrócił z serwisu. Wędka złamana przy przelotce szczytowej. Nawet nie czekałem długo, jakieś 2 tygodnie, a w tym jeszcze z 4 dni czekał a sklepie na wyjazd do serwisu. Gwarancję uznano i wymieniono cały skład. Do końca 2 letniej gwarancji zostało 1,5 miesiąca, więc to była pierwsza i raczej ostatnia naprawa wędki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi