zieloczek100 Napisano 31 Sierpnia 2012 Napisano 31 Sierpnia 2012 Witam. Mam do sprzedania nową wędkę Mikado o długości 300cm i CW do 30g. Teleskopowe wędzisko składa się z 3 części jest bardzo lekkie i wytrzymałe. Sprzedaje ją w zestawie z kołowrotkiem Golden 2000 (ten z nowej serii). Mimo że jest to jeden z tańszych kołowrotków wielu rybaków je poleca, ponieważ słyną z dużej niezawodności. Zestaw sprzedaje ze spławikiem 8g idealnie dobranymi ciężarkami i haczykiem. Wędzisko nadaje się do połowów spławikowych jak i spinningowych. Wędzisko sprzedaje ponieważ dostałem wędka od znajomego a mi kolejna wędka jest niepotrzebna, zarzuciłem nią kilka razy w celu przetestowania jej i przyznam, że bardzo dobrze leży w ręku. Parametry wędziska : długość - 300cm ciężar wyrzutu - do 30g waga - 183g długość transportowa - 121cm liczba sekcji - 3 Parametry kołowrotka: 1 mocne łożysko (nie sugerować się pseudo kołowrotkami z napisem "10"łożysko) Tylny hamulec Lekka praca kołowrotka Przełożenia 5;14;1 Można stosować do połowu: na spinning, spławik, grunt Cena ZESTAWU- 90zł Więcej informacji pod numerem telefonu 604-157-703 Odbiór w okolicach miasta Żyrardów Cytuj
Adam Klin Napisano 31 Sierpnia 2012 Napisano 31 Sierpnia 2012 Nie to żebym się czepiał, ale taka wędka nowa kosztuje 30zł a kołowrotek ze 20 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi