pawciobra Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 Witam! Wpadłem na pomysł by było można bardziej wypromować HACZYK.PL przez zrobienie i wprowadzenie bannerów. Osobiście korzystam z różnych for o różnych tematykach i w podpisie mógłbym posiadać jak i inni o ile również korzystają z różnych for. Banner z logiem i podpisem haczyk.pl po czym by nas przekierowywało po kliknięciu na niego na stronę główną haczyka. Również jestem za pomysłem stworzenia kilku/kilkunastu tapet na komputer oraz telefony komórkowe z logiem haczyk.pl. Pomysłem też jest stworzenia kalendarza ALE tutaj trzeba zaznaczyć, że w kalendarzu znajdowali by się osoby które często się udzielają i dodają zdjęcia na forum. Kalendarz by zawierał oczywiście autora z rybą w zależności od pory roku do gatunku ryby. Np. Maj (szczupak z wędkarzem) bo zaczyna się sezon na szczupaka itd. Kalendarz można by było sprzedawać na zamówienie forumowiczów. Również do opublikowania kogoś w tym kalendarzu będzie potrzebna zgoda na takowe dodanie. Tak więc pomysł jest lecz co wy byście powiedzieli na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 Banery haczyk.pl są już od dawna Pomysł z kalendarzem fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 pawciobra, rozumiem że zgłaszasz chęć zorganizowania takiego kalendarza Ja jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 15 Września 2012 Autor Share Napisano 15 Września 2012 pawciobra, rozumiem że zgłaszasz chęć zorganizowania takiego kalendarza Ja jestem chętny Nie problem zrobić takowy kalendarz. Wystarczy 12 ciekawych zdjęć użytkowników z rybką. Już raz robiłem kalendarz dla "babuli", ale z inną tematyką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Trzeba by zacząć od stycznia, robić konkurs na najlepsze zdjęcie z rybą stycznia i tak przez 12 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 15 Września 2012 Autor Share Napisano 15 Września 2012 Trzeba by zacząć od stycznia, robić konkurs na najlepsze zdjęcie z rybą stycznia i tak przez 12 miesięcy. O czymś podobnym właśnie myślałem. Tylko myślałem akurat by wybrać jakiś odpowiedni gatunek ryby+forumowicz z którym nam się kojarzy dany miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi