EsoxHunter Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Mam pytanie. Chcę kupić sobie wklejankę na wiosnę i upatrzyłem 4 modele. Chciałbym poznać recenzję na temat tych wędek od posiadaczy. Może sami coś zaproponujecie? Przedział cenowy do około 200zł. A chodzi o te 4 wędki: -DRAGON EXPRESS -DRAGON THYTAN FEELING -DRAGON MILLENIUM -JAXON CHARISMA JIG SPIN I pytanko przy okazji - Nie trzeba mieć bardzo dobrego kręcioła, żeby wygodnie łowić z opadu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbee Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 DRAGON THYTAN FEELING Mam(270 cm cw 2-15g) i gorąco polecam, pięknie pokazuje brania najszumniejszych okoni na bocznego troka i do tego ma zapas mocy żeby wyciągnąć szczupłego 85-90 cm, powiem więcej dopiero pod tym szczupakiem zobaczyłem co ta wędka potrafi. Jak dla mnie najważniejsze jest to że brania mikro okoni nie tylko widać na szczytówce ale też czuć! Kupiłem kijek za 159 zł razem z przesyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert7791 Napisano 3 Października 2012 Share Napisano 3 Października 2012 Również szukam podobnego spiningu, biorę pod uwagę również Kongera. Jak jest z " łamliowością " Kongera? Ps. strona fishing-test.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi