Rafal_1 Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 Witam mam do sprzedania kompletny zestaw spiningowy w którego skład wchodzą Wędka konger black tiger spin 240/35g kijek 2 razy nad wodą jest nadal na gwarancji do tego kołowrotek DAIWA SWEEPFIRE 4000 z nawiniętą żyłką kongera 0.22mm oraz pudło z kilkoma gumami jezeli będzie chciał ktoś zdjecia to przesle na maila sprzet jest w stanie idealnym cena 150zł. Do tego kołowrotek Dam quick 320 super kołowrotek posiada szpule dalekiego wyrzutu jest lekki i naprawde w idealnym stanie cena 40zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 2 Października 2012 Share Napisano 2 Października 2012 ja wezme ten sprzet ale chce zobaczyc foto Dares99@gmail.com prosze wyslac zdjecia na mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dred007 Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Witam serdecznie... Ja również byłbym zainteresowany... Poproszę o foto miro_zomol@yahoo.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi