adrian8481 Napisano 16 Października 2012 Napisano 16 Października 2012 Witam wszystkich Czy jest ktoś z okolic Ciechocinka kto łowi SANDACZE na Wiśle.Próbuję od kilku dni złowić tą rybkę niestety zero brań.Dodam że łowię na spinning gumami z opadu. Cytuj
sudo0007 Napisano 17 Października 2012 Napisano 17 Października 2012 to cos źle kominujesz:) w okolicach Bydgoszczy biorą jak głupie:) Cytuj
adrian8481 Napisano 17 Października 2012 Autor Napisano 17 Października 2012 to cos źle kominujesz:) w okolicach Bydgoszczy biorą jak głupie:) Rozumiem ze z brzegu idzie je połapać u was.A jak wyglądają miejscówki (na ostrogach czy może inne miejsca),jaka pora dnia najlepsza ? Po twojej wypowiedzi zaczynam się martwić czy znajdę jakoś ciekawą miejscówkę w mojej okolicy skoro oram wodę po parę godzin dziennie i nawet pstryknięcia nie było Cytuj
sudo0007 Napisano 18 Października 2012 Napisano 18 Października 2012 nawet pstryknięcia nie było no co ty gadasz aż tak? mówie ci u mnie w czarnowie w kierunku torunia okolo 7 głowek to praktycznie na kazdej pstryknięcia pomijając fakt że na niektórych głowkach przy 5 zutach miałes 4 brania z tego 1-2 zaciete i spiete. ja z kolegą z jednej głowki w ciagu 30 minut mielismy 6 sandaczy ale wszystkie krótkie do 48cm max. teraz planujemy wypD w sobote rano może mi sie uda nagrac filmik jak gryza.a co do godziny to my biegamy od 7-10 za szczupakiem z którym jest narazie lipa. a pozniej ile sie da za sandałem lecz najlepsze brania do godziny 15 Cytuj
adrian8481 Napisano 18 Października 2012 Autor Napisano 18 Października 2012 RRRRRRRRRRRRRR dzisiaj znowu 3 godz. i nawet puknięcia Aż mnie kusi żeby pojechać do was i spróbować swoich sił.Może z moim łowieniem jest coś nie tak(ryby łowię od lat ale spinning od tego roku) A jak u was z opłatami,do kogo Wisła należy? Może da radę np: jedno dniowe pozwolenie wykupić ? Cytuj
sudo0007 Napisano 18 Października 2012 Napisano 18 Października 2012 u nas z bodajrze odcinek po którym biegamy to pod toruń. Ale ogólnie wisłe masz opłaconą? łowisz z opadu czy jak?? Cytuj
adrian8481 Napisano 18 Października 2012 Autor Napisano 18 Października 2012 Tak gumami z opadu. Wisłę mam opłaconą (okręg Płocko-Włocławski). Cytuj
sudo0007 Napisano 19 Października 2012 Napisano 19 Października 2012 u nas tez lipa wczoraj i dzisiaj biegałem i nic ani branka fatum przeszlo od was do nas... a lowiłem w okolicach kozielca obok bydgoszczy Cytuj
adrian8481 Napisano 19 Października 2012 Autor Napisano 19 Października 2012 Nie tylko nie ja Może ta pogoda coś nie tak.Ale znalazłem główke(przelew) gdzie po z mroku z furkotem gania brzana.Ale sandacza tam brak,daj filmik jak gryzą te sandałki u was Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi