Gość Anonymous Napisano 17 Października 2012 Napisano 17 Października 2012 hej Co prawda jest podobny temat atraktorów w dziale zanęty, ale wydaje mi sie ze tutaj jest lepsze miejsce jesli chodzi o wymianę doświadczeń w kwestii atraktorów stricte spinningowych. Ja np rzadko zagladam do działu zanęty Próbował ktoś? są jakieś efekty i czy macie jakies swoje obserwacje? pozdrawiam Cytuj
marusia-92 Napisano 17 Października 2012 Napisano 17 Października 2012 Kiedyś smarowałem czymś tam na szczupaka, i nie miało to znaczenia. Przy rybach kierujących się węchem no.sum, okoń, sandacz może działać, ale szczerze to wątpię Cytuj
leclerck Napisano 17 Października 2012 Napisano 17 Października 2012 również nie polecam, standardowa przynęta jest wystarczająco dobra Cytuj
Winko Napisano 17 Października 2012 Napisano 17 Października 2012 Jak chodzi o zastosowanie atraktorów do przynęt spiningowych to stosowałem już chyba wszystkiego!? Jedynie nie jaka pasta spinpast zrobiła jedynie na mnie wrażenie. Na własne oczy widziałem jak okoń wyciągał posmarowaną gumkę z mułu i jeszcze ją połykał! doskonała w zimnych porach roku, w cieple dość szybko się rozpływa. Cytuj
Gość Anonymous Napisano 17 Października 2012 Napisano 17 Października 2012 ano wlasnie, chyba spróbuje, jesli chodzi o okonia to nie ma jak naturalny atraktor - kawałek rosówki na gumkę. kiedys zastanawiałem sie czy nie zrobić z rosówek takiego atraktora, który trzymałbym w lodówce i zamaczal gumy ale z uwagi na dobro układu nerwowego żony odpuściłem ;D ;D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi