Skocz do zawartości
Dragon

DRAGON MILLENIUM HD spin 2.7 5-25g S.FAST stan sklepowy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mam do sprzedania nieomal nowy DRAGON MILLENIUM 2.7 5-25g HD SUPER FAST

CW 5-25

Waga - pisża ze 170 ale moim zdaniem z 200gr

Doskonały kij na śreniocieżki i lekki spinning, szczególnie szczupakowy, sandaczowy, rzeczny itp. Wykonany z niesamowita

precyzją

Wędka zakupiona w te wakacje w salonie Fishing-markt w Sosnowcu (29 czerwca 2012)- byla ze mną moze z 3-4 razy na rybach, odłożyłem ja w kąt i przeprosiłem się z lżejszym Kongera Tango. Dla mnie za ciężka niestety, nie wyważa sie za fajnie z moim kolowrotkiem i meczy mnie troche łowienie nią (mam problem z ręką), mimo ze łowi sie nią świetnie i świetnie czuć brania. Zrezta co tu dużo pisac - wszystko jest w opiniach wedkarzy w Internecie - same superlatywy. Jak nie zależy Ci na superlekkości kija to i szukasz czegoś w tym rodzaju to jest to wędka dla CIebie.

Wędka nie ma śladów uzywania, jest w oryginalnym pokrowcu. dodaje paragon zakupu i gwarancję . Ponieważ nie lubie mędzenia i marudzenia jak ktoś jest zainteresowany kupnem to zapraszam do mnie po odbiór osobisty - nie chce wysyłac wędek poczta bo mam z przesyłkami złe wspomnienia (odbiór Będzin - śląskie ewentualnie Katowice) . Mozna przetestować, pomacać itp, żadnej ściemy, nie mam fotek bo wędka jest w stanie idealnym tak jak na tysiacach fotek w internecie wiec wiadomo jak wygląda

CENA - 140 zł (nowa 210) - proszę nie pisać "za stówe biorę" bo nic z tego - wędka jak ze sklepu żadnych ukrytych wad - jeśli przyjedziesz i znajdziesz to oficjalnie zgadzam się na wymierzenie plaskacza w mordę w ramach rekompensaty za stracony dojazd ;)

kontakt do mnie cannibalus@wp.pl

GG: 3528237

Tel 606742825

połamania !

przynęty na klenia   Dragon