robcio Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 sasha poczekajmy do jesieni, wtedy się przekonamy co wielki łódzki klub pokaże w konfrontacji z "jakimś tam widzewem" Cytuj
kocur Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Będąc w woju jako szwejo spałem na jednej sali z dwoma kumplami z Łodzi. Goście mieszkali jakieś 2-3 ulice od siebie i kibicowali 2 różnym łódzkim klubom. Jak oni się kochali i od żydów wyzywali, tłukli się co 2 noc a my mieliśmy niezły ubaw z ich utarczek słownych i fizycznych Cytuj
kocur Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Bardzo się kochali i jakoś te 2 lata przeżyli Cytuj
Tondrom Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 Bardzo się kochali i jakoś te 2 lata przeżyli Ohoo Panie... 2 lata w woju? Toż to profanacja Ja mam gdzies wszystkie polskie kluby Dla mnie polska piłka jest za wolna i wole sobie kibicować premier leauge Cytuj
sasha Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 Bardzo się kochali i jakoś te 2 lata przeżyli A ja myślę że my z Robciem jeszcze niejednego browarka na rybach obalimy świętując mistrzostwo Polski ŁKS-u i drugie miejsce Widzewa Cytuj
robcio Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 myślę że my z Robciem jeszcze niejednego browarka na rybach obalimy sasha trzymam Cię za słowo ale na mistrza szans nie macie, szkoda że ŁKS licencji nie dostał... Cytuj
Robal Napisano 6 Czerwca 2009 Napisano 6 Czerwca 2009 Żałuję, że wybrałem oglądanie tej padaki zamiast wyjście na ryby. Cytuj
Tondrom Napisano 6 Czerwca 2009 Napisano 6 Czerwca 2009 Żałuję, że wybrałem oglądanie tej padaki zamiast wyjście na ryby. Witam w klubie... powiem szczerze ja żałuję że nie miałem wódki w domu.. napierdyliłbym sie szybko i moze bym na 2 dzien nie pamietał tej szkolnej gry... w liceum gralismy lepiej... pocieszyc moze fakt że to nie nasza wypasiona jedenastka Cytuj
Tondrom Napisano 26 Lipca 2009 Napisano 26 Lipca 2009 I dobrze Generalnie ktos musiał utrzeć im nosa predzej czy pozniej Lepiej ze było to prędzej, bardzo sie zdziwie jak wisła w tym sezonie obroni tytuł mistrza polski. P.S własnie zakupiłem Cyfre + wiec bede ogladał wszystkie mecze premier leauge :D:D:D Cytuj
Tomek1988 Napisano 4 Grudnia 2009 Napisano 4 Grudnia 2009 Od dna 11.06.2010 do 11.07.2010 wędkarstwo dla mnie nie będzie się tak liczyło jak Wielkie dla mnie święto czyli Mundial 2010 w RPA. Dzisiaj odbyło się losowanie grup MŚ oto wyniki tego losowania Grupa A RPA Meksyk Urugwaj Francja Grupa B Argentyna Nigeria Korea Południowa Grecja Grupa C Anglia USA Algieria Słowenia Grupa D Niemcy Australia Serbia Ghana Grupa E Holandia Dania Japonia Kamerun Grupa F Włochy Paragwaj Nowa Zelandia Słowacja Grupa G Brazylia Korea Północna Wybrzeże Kości Słoniowej Portugalia Grupa H Hiszpania Szwajcaria Honduras Chile Jako wierny kibic Squadry Azzurra jestem zadowolony ze Włosi wylosowali potencjalnie łatwych rywali. Ciekawe grupy to D i G. Oj będzie się działo. A co wy macie do powiedzenia na temat MŚ 2010? Komu kibicujecie? Na kogo stawiacie? Ja oczywiście na ITALIĘ. FORZA ITALIA! Cytuj
Deuuu Napisano 4 Grudnia 2009 Napisano 4 Grudnia 2009 Myślę że dużą szansę mają Niemcy, jednak osobiście wolałbym żeby wygrały Makarony albo Francja Cytuj
Robal Napisano 4 Grudnia 2009 Napisano 4 Grudnia 2009 Mnie się wydaje, że wygra albo Argentyna albo Brazylia albo Niemcy, osobiście nikomu nie kibicuje. Cytuj
robcio Napisano 8 Marca 2010 Napisano 8 Marca 2010 Cała Polska dzisiaj śpiewa, Derby Łodzi dla Widzewa!!! Cytuj
kocur Napisano 4 Maja 2010 Napisano 4 Maja 2010 A mnie cieszy że Pogoń Szczecin zremisowała z Ruchem Chorzów 0:0 i Portowcy są pierwszym finalistą Pucharu Polski. Cytuj
Robal Napisano 4 Maja 2010 Napisano 4 Maja 2010 A mnie nie, bo przegrałem zakład I tak od dłuższego czasu uważam, że Jaga wygra puchar, mają duży potencjał podobnie jak Zagłębie Lubin i Polonia Warszawa. Cytuj
Kubiak Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 Gdyby nie te punkty karne, Jaga byłaby w czołówce. Cytuj
Gość Holik Napisano 15 Maja 2010 Napisano 15 Maja 2010 To ja może troche podsumuje sezon. Z ligi spadają Piast i Odra. Szkoda tej ostatniej , tyle lat trzymałą się jakimś "fartem" w lidze . W końcu ten fart musiał się skończyć . Środek tabeli stały. No i góra. Legia zawiodła w tym sezonie prezentując się wyjątkowo fatalnie. Ruch wkońcu zaskoczył , miejmy nadzieje że utrzyma forme. Wisła marnowała szansę za szansą , w końcu wyszło jak wyszło. Lech grał chyba najambitniej ze wszystkich zespołów , odebrał dziś nagrode. Ogólnie w tym roku liga najsłabsza od wielu sezonów. Wszystkie zespoły prezentowały się poniżej oczekiwań. Wisła stała na czele tabeli przez cały sezon , w końcówce zawaliła sprawe i przegrała walke o mistrzostwo . Teraz czekają nas puchary , miejmy nadzieje udane dla polskich klubów . A za rok mistrz wraca na Reymonta Cytuj
Robal Napisano 15 Maja 2010 Napisano 15 Maja 2010 Własnie wróciłem z fety ze Starego Rynku, świetna zabawa, Mistrz Mistrz Kolejorz!! Cytuj
robcio Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 A Widzew demoluje dziś Sandecję i od przyszłego sezonu w ekstraklasie Cytuj
Lary Napisano 15 Czerwca 2010 Napisano 15 Czerwca 2010 Mała niespodzianka jak do tej pory Brazylia remisuje z Koreą. Cytuj
Tomek1988 Napisano 16 Czerwca 2010 Napisano 16 Czerwca 2010 Mała niespodzianka jak do tej pory Brazylia remisuje z Koreą. 2:1 ale i tak Korea pokazała się z dobrej strony, strzelić bramkę Brazylii to już jest duży wyczyn dla drużyny z Azji. Dzisiaj jeszcze Szwajcaria mogłaby zremisować a najlepiej wygrać z Hiszpania i mundial zacznie mi się podobać bo jak do tej pory nie było meczu na najwyższym poziomie ale wiadomo nikt w pierwszych meczach nie chce ryzykować Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi