robcio Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 sasha poczekajmy do jesieni, wtedy się przekonamy co wielki łódzki klub pokaże w konfrontacji z "jakimś tam widzewem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 Będąc w woju jako szwejo spałem na jednej sali z dwoma kumplami z Łodzi. Goście mieszkali jakieś 2-3 ulice od siebie i kibicowali 2 różnym łódzkim klubom. Jak oni się kochali i od żydów wyzywali, tłukli się co 2 noc a my mieliśmy niezły ubaw z ich utarczek słownych i fizycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 Ale ogólnie sie nie pozabijali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 Bardzo się kochali i jakoś te 2 lata przeżyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 4 Czerwca 2009 Share Napisano 4 Czerwca 2009 Bardzo się kochali i jakoś te 2 lata przeżyli Ohoo Panie... 2 lata w woju? Toż to profanacja Ja mam gdzies wszystkie polskie kluby Dla mnie polska piłka jest za wolna i wole sobie kibicować premier leauge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasha Napisano 4 Czerwca 2009 Share Napisano 4 Czerwca 2009 Bardzo się kochali i jakoś te 2 lata przeżyli A ja myślę że my z Robciem jeszcze niejednego browarka na rybach obalimy świętując mistrzostwo Polski ŁKS-u i drugie miejsce Widzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 4 Czerwca 2009 Share Napisano 4 Czerwca 2009 myślę że my z Robciem jeszcze niejednego browarka na rybach obalimy sasha trzymam Cię za słowo ale na mistrza szans nie macie, szkoda że ŁKS licencji nie dostał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 Żałuję, że wybrałem oglądanie tej padaki zamiast wyjście na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 Żałuję, że wybrałem oglądanie tej padaki zamiast wyjście na ryby. Witam w klubie... powiem szczerze ja żałuję że nie miałem wódki w domu.. napierdyliłbym sie szybko i moze bym na 2 dzien nie pamietał tej szkolnej gry... w liceum gralismy lepiej... pocieszyc moze fakt że to nie nasza wypasiona jedenastka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 25 Lipca 2009 Share Napisano 25 Lipca 2009 I co panowie, koniec jazdy białej gwiazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 26 Lipca 2009 Share Napisano 26 Lipca 2009 I dobrze Generalnie ktos musiał utrzeć im nosa predzej czy pozniej Lepiej ze było to prędzej, bardzo sie zdziwie jak wisła w tym sezonie obroni tytuł mistrza polski. P.S własnie zakupiłem Cyfre + wiec bede ogladał wszystkie mecze premier leauge :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 Od dna 11.06.2010 do 11.07.2010 wędkarstwo dla mnie nie będzie się tak liczyło jak Wielkie dla mnie święto czyli Mundial 2010 w RPA. Dzisiaj odbyło się losowanie grup MŚ oto wyniki tego losowania Grupa A RPA Meksyk Urugwaj Francja Grupa B Argentyna Nigeria Korea Południowa Grecja Grupa C Anglia USA Algieria Słowenia Grupa D Niemcy Australia Serbia Ghana Grupa E Holandia Dania Japonia Kamerun Grupa F Włochy Paragwaj Nowa Zelandia Słowacja Grupa G Brazylia Korea Północna Wybrzeże Kości Słoniowej Portugalia Grupa H Hiszpania Szwajcaria Honduras Chile Jako wierny kibic Squadry Azzurra jestem zadowolony ze Włosi wylosowali potencjalnie łatwych rywali. Ciekawe grupy to D i G. Oj będzie się działo. A co wy macie do powiedzenia na temat MŚ 2010? Komu kibicujecie? Na kogo stawiacie? Ja oczywiście na ITALIĘ. FORZA ITALIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 Myślę że dużą szansę mają Niemcy, jednak osobiście wolałbym żeby wygrały Makarony albo Francja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 Mnie się wydaje, że wygra albo Argentyna albo Brazylia albo Niemcy, osobiście nikomu nie kibicuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 Cała Polska dzisiaj śpiewa, Derby Łodzi dla Widzewa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 A mnie cieszy że Pogoń Szczecin zremisowała z Ruchem Chorzów 0:0 i Portowcy są pierwszym finalistą Pucharu Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 A mnie nie, bo przegrałem zakład I tak od dłuższego czasu uważam, że Jaga wygra puchar, mają duży potencjał podobnie jak Zagłębie Lubin i Polonia Warszawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Gdyby nie te punkty karne, Jaga byłaby w czołówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Dziś w lidze szkockiej padł wynik 6:6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 15 Maja 2010 Share Napisano 15 Maja 2010 Lech mistrzem! Gratulacje dla kolejorza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 15 Maja 2010 Share Napisano 15 Maja 2010 To ja może troche podsumuje sezon. Z ligi spadają Piast i Odra. Szkoda tej ostatniej , tyle lat trzymałą się jakimś "fartem" w lidze . W końcu ten fart musiał się skończyć . Środek tabeli stały. No i góra. Legia zawiodła w tym sezonie prezentując się wyjątkowo fatalnie. Ruch wkońcu zaskoczył , miejmy nadzieje że utrzyma forme. Wisła marnowała szansę za szansą , w końcu wyszło jak wyszło. Lech grał chyba najambitniej ze wszystkich zespołów , odebrał dziś nagrode. Ogólnie w tym roku liga najsłabsza od wielu sezonów. Wszystkie zespoły prezentowały się poniżej oczekiwań. Wisła stała na czele tabeli przez cały sezon , w końcówce zawaliła sprawe i przegrała walke o mistrzostwo . Teraz czekają nas puchary , miejmy nadzieje udane dla polskich klubów . A za rok mistrz wraca na Reymonta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 15 Maja 2010 Share Napisano 15 Maja 2010 Własnie wróciłem z fety ze Starego Rynku, świetna zabawa, Mistrz Mistrz Kolejorz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 16 Maja 2010 Share Napisano 16 Maja 2010 A Widzew demoluje dziś Sandecję i od przyszłego sezonu w ekstraklasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Mała niespodzianka jak do tej pory Brazylia remisuje z Koreą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 Mała niespodzianka jak do tej pory Brazylia remisuje z Koreą. 2:1 ale i tak Korea pokazała się z dobrej strony, strzelić bramkę Brazylii to już jest duży wyczyn dla drużyny z Azji. Dzisiaj jeszcze Szwajcaria mogłaby zremisować a najlepiej wygrać z Hiszpania i mundial zacznie mi się podobać bo jak do tej pory nie było meczu na najwyższym poziomie ale wiadomo nikt w pierwszych meczach nie chce ryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi