platinumx Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Bylem ostatnio przejazdem w Łaczanach i uwage moja zwrocilo spore wyrobisko pozwirowe w Rusocicach. Zaczyna sie zaraz przy wale wislanym. Czy ktos orientuje sie czy mozna tam lowic, albo na jakich zasadach i czy wogole warto sie wybrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 10 Listopada 2012 Share Napisano 10 Listopada 2012 Można z tego co wiem to łowią tam rekordowe sumy. Kolega z pracy kilka już z tamtąd wyciągnął. Oczywiście na żywca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rompacz Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 Z tego co wiem to na białą kartę można tam łowić. Zatrzymałem się tam raz na godzinkę ze spinningiem wracając z nad wisły. Niestety zero. Ale łowisko na pewno mogłoby mieć potencjał. Widać też sporo pozostałości po grunciarzach, także ktoś tam łowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi