przemo34 Napisano 12 Listopada 2012 Share Napisano 12 Listopada 2012 Witam odkupił bym parę kogutów takich od 20 do 30 g w jakiejś rozsądnej cenie bo na aukcjach cenią się niesamowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 12 Listopada 2012 Share Napisano 12 Listopada 2012 bo na aukcjach cenią się niesamowicie czy cena 6-8 zł za sztukę jest wysoka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert7791 Napisano 12 Listopada 2012 Share Napisano 12 Listopada 2012 Witam Może ktoś z forumowiczów, który robi koguty znajdzie chwilę czasu i zrobi kilkanaście.. Również kupię kilka w tej gramaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo34 Napisano 13 Listopada 2012 Autor Share Napisano 13 Listopada 2012 Joony 6-8 to jeszcze nie ale widziałem za 10-12 to już chyba tak wiesz jak chciałbyś kupic np z 8 to już jakaś kwota jest no chyba że ktoś się z kasą nie liczy ja muszę patrzec nie tylko na siebie ale równierz na rodzinę więc dla mnie każda złotówka ma wartośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 13 Listopada 2012 Share Napisano 13 Listopada 2012 Nie wiem, być może teraz ceny poszły w górę, ale w lecie nabyłem je w tych pieniądzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniaa55 Napisano 13 Listopada 2012 Share Napisano 13 Listopada 2012 Ceny kogutów nie powinny się zmienić, ponieważ nic nie podrożało ani kotwice, ani materiały. Cena 5 - 6 zł jest normalną ceną sklepową w jakiej powinny być te przynęty sprzedawane i zapewne tak właśnie się to kształtuje. Ceny na allegro podbijają głównie sami kupujący i stąd się to bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 27 Listopada 2012 Share Napisano 27 Listopada 2012 Dołączam się do oferty chetnie coś pierzastego w takiej gramaturze bym sobie sprawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi