spn83 Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Przymierzam się do kupna tego kołowrotka, testował ktoś może??? Cytuj
platinumx Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Ogolnie kolowrotek jest nowoczesny, parametry ma tez OK. Jednak dla mnie ma powazna wade, czesto wkreca zylka pod szpule i niewygodna korbke. Cytuj
daniello2010 Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 czesto wkreca zylka pod szpule i niewygodna korbke Posiadam ten młynek i jakos takich problemów z żyłką niemam i korbka też jest ok,a łowie conajmniej 2 razy w tygodniui:)Także dla mnie jest ok Cytuj
Madmax Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Ja mam dwa modele z niższej serii FD925 i FD935, używane pod (może niektórych zdziwi) pod spławik. Mniejszy pod odległościówke, większy pod spławik na mniejsze Karpie. Problem z wkręcaniem się żyłki pod szpule występował tylko i wyłącznie gdy żyłka była nawinięta do oporu, po tym jak odwinąłem kawałek żyłki i zostawiłem mały rant na szpuli problem przestał występować. Korbka mi osobiście pasuje i po rocznym użytkowaniu nie mam zastrzeżeń co do jego pracy. Dwa duże plusy to 5 letnia gwarancja i bardzo precyzyjny przedni hamulec (nie wiem jak pracuje hamulec w wersjach RD). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi